ProstaAktiv Forte+

Dobavljivost: Na zalogi, (rok dobave 1-2 delovna dni!)

35,00 €

Hiter predogled

ProstaAKTIV Forte Plus je izjemno učinkovito prehransko dopolnilo, ki pomaga pri vzdrževanju normalne velikosti prostate in krepi njeno zdravje. 

* Obvezna polja

35,00 €

Točke zvestobe S tem izdelkom si prislužite 35 točk zvestobe. 35 točk = 1,75 €.

ProstaAktiv Forte Plus

Dvakrat klikni na zgornjo sliko za povecavo

Pomanjšava
Povečava

Več pogledov

  • ProstaAktiv Forte Plus
  • komplet 2x ProstaAktiv Forte Plus

Podorobnosti

Prostata je kot oreh velika moška spolna žleza, ki leži pod sečnim mehurjem. Njena glavna funkcija je proizvajanje bistre tekočine, ki omogoča prehranjevanje semenčic in tvori semensko tekočino ter skladiščenje cinka, ki ima protibakterijsko vlogo in ščiti prostato pred vnetji. Zadolžena je za vitalnost, antibiotično zaščito in gibljivost spermijev.

Prostata je neločljivo povezana tako z odvajanjem vode kot tudi s spolno močjo, vzdržljivostjo in vitalnostjo. Priskoraj vseh moških se prej ali slej pojavijo težave s povečano prostato, saj je to običajni del staranja. Delovanje prostate je ovirano, kar povzroča številne nevšečnosti, ki sčasoma postanejo velike težave in lahko vodijo do resnih bolezni.

ProstaAKTIV Forte Plus je izjemno učinkovito prehransko dopolnilo, ki pomaga pri vzdrževanju normalne velikosti prostate in krepi njeno zdravje. Lahko pomaga preprečiti težave, ki se pojavljajo kot posledica neustreznega delovanje prostate - upad spolne moči, zmanjšanje plodnosti ter težave z uriniranjem. Aktivne učinkovine izdelka ProstaAktiv Plus so pridobljene iz skrbno izbranih in izključno naravnih sestavin. Izdelek vsebuje vse, kar potrebuje vsak moški za ohranitev vitalnosti in življenjske energije ter zdravo prostato.

Kako deluje ProstaAKTIV Forte Plus?

 - Ohranja zdravje prostate,
 - zmanjšuje občutek utrujenosti in izčrpanosti. 
 - nudi oporo imunskemu sistemu, 
 - prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
 - normalizira delovanje prebavnih encimov,
 - Prispeva k povečanju energije.

 

Grmičasta palma

Pomaga ohranjati prostato v normalnem stanju in vzdržuje moško potenco.

Ginseng

Spodbuja spolno sposobnost, vitalnost, imunski sistem in koncentracijo.

Ginko

Spodbuja krvni obtok ter prispeva k normalnemu delovanju možganov.

Muira Puama

Odpravlja spolno izčrpanost, utrujenost ter živčno-mišične težave.

OPOZORILO: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. ProstaAktiv Forte Plus ni nadomestilo za zdrav življenjski slog in uravnoteženo ter raznoliko prehrano. Dotično prehransko dopolnilo prav tako ni zdravilo in ne služi za postavljanje diagnoz, zdravljenje, terapij ali preprečitve katerekoli bolezni. Ni namenjeno za mlajše od 18 let. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za škodljive posledice, ki nastanejo zaradi neupoštevanja navodil in neprimerne uporabe.

Dodatne informacije

Šifra PRSF
Navodila za uporabo Za boljše počutje, več energije ter zdravo prostato priporočamo, da kapsule uživate redno, in sicer – eno (1-2) kapsulo zjutraj in eno (1-2) kapsulo zvečer, odvisno od telesne teže posameznika. Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule, ki ji
Blagovna znamka N/A
Dodatni opis artikla

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Tagi artikla

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.